Παραμένει στο «στόχαστρο» της Βαλένθια ο Ρομπέρτο

Παραμένει στο «στόχαστρο» της Βαλένθια ο Ρομπέρτο

Παραμένει στο «στόχαστρο» της Βαλένθια ο Ρομπέρτο

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Βαλένθια για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα ενόψει καλοκαιριού παραμένει ο Ρομπέρτο, με την περίπτωση του ωστόσο να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για τις «νυχτερίδες».

Το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Ρομπέρτο είναι γνωστό εδώ και καιρό, με ισπανικά δημοσιεύματα να εμπλέκουν ξανά τον Ισπανό γκολκίπερ του Ολυμπιακό με τις «νυχτερίδες» πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο όπως τονίζεται η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.

Σύμφωνα με τη «Goal», η Βαλένθια έχει όντως σε περίοπτη θέση τον Ρομπέρτο, όμως η τακτική που θα ακολουθήσουν στο μεταγραφικό παζάρι οι «νυχτερίδες» παραμένει άγνωστη, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική θέση τους στο ισπανικό πρωτάθλημα και το αν θα αγωνιστούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» έχει ρήτρα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του, η οποία ισχύει μέχρι τις 15 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια εξαρτάται καθαρά από τις διαθέσεις του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο παραχώρησης του, γεγονός που σημαίνει πως σε κάθε περίπτωση η πρόταση που θα φτάσει στα χέρια των Πειραιωτών θα πρέπει να είναι άκρως δελεαστική.

Best of internet