Ατομικό για δύο στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο στην Ξάνθη

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ορφανίδης, Παπαστεριανός στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, ενώ ήταν απόντες οι διεθνείς Γούτας, Καμαρά.

Αφού εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή και πήραν ανάσες ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (28/3). Οι ακρίτες έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και στη σημερινή οι Ορφανίδης, Παπαστεριανός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Από τη μεριά τους, οι Γούτας, Καμαρά απουσίαζαν, καθώς έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Μάλιστα, αμφότεροι ξεκίνησαν με Ελπίδων και Μαυριτανία, αντίστοιχα. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αερόβιο τρέξιμο, πάσινγκ γκέιμ, ενώ έγινε δουλειά στην αμυντική λειτουργία και στη γρήγορη μετάβαση της μπάλας στο επιθετικό κομμάτι.

Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (2/4), όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει για την Κρήτη. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι ο Ρουμάνος δε θα βρεθεί τελικά στη συνάντηση του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Μίκαελ Σκίμπε, με τους προπονητές της Σούπερ Λίγκας για να συζητήσουν για την Εθνική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα