Ατομικό για δύο στην Ξάνθη

Ατομικό για δύο στην Ξάνθη

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ορφανίδης, Παπαστεριανός στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, ενώ ήταν απόντες οι διεθνείς Γούτας, Καμαρά.

Ατομικό για δύο στην Ξάνθη

Αφού εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή και πήραν ανάσες ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (28/3). Οι ακρίτες έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και στη σημερινή οι Ορφανίδης, Παπαστεριανός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Από τη μεριά τους, οι Γούτας, Καμαρά απουσίαζαν, καθώς έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Μάλιστα, αμφότεροι ξεκίνησαν με Ελπίδων και Μαυριτανία, αντίστοιχα. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αερόβιο τρέξιμο, πάσινγκ γκέιμ, ενώ έγινε δουλειά στην αμυντική λειτουργία και στη γρήγορη μετάβαση της μπάλας στο επιθετικό κομμάτι.

Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (2/4), όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει για την Κρήτη. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι ο Ρουμάνος δε θα βρεθεί τελικά στη συνάντηση του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Μίκαελ Σκίμπε, με τους προπονητές της Σούπερ Λίγκας για να συζητήσουν για την Εθνική.

Best of internet