Μπήκαν οι Φούντας, Τριανταφυλλόπουλος

Νίκος Τσιώκος
Μπήκαν οι Φούντας, Τριανταφυλλόπουλος

bet365

Οι Φούντας και Τριανταφυλλόπουλος ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης του Αστέρα, με τον Ιγκλέσιας να ακολουθεί ατομικό και θεραπεία.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα (28/3) οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, μετά την... παύση της Κυριακής (27/3) για ανάσες. Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής... έβγαλαν και οι Ταξιάρχης Φούντας, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με τους δύο παίκτες να μετράνε αντίστροφα για την επάνοδό τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στα πλέι οφ ζητάει ο Αστέρας Τρίπολης. Η Magicbet προσφέρει σε απόδοση 3.10 τη νίκη των Αρκάδων κόντρα στον Ηρακλή.

Από τη μεριά του, ο Ματίας Ιγκλέσιας ακολούθησε ατομικό και θεραπεία για να είναι ξανά εκτός. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος, ευλιγισίας και συναρμογής σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής και κατοχής της μπάλας, καθώς και παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Έτσι, η προετοιμασία των Αρκάδων για το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (2/4), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή, που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα