Κλήση σε απολογία για Μελισσανίδη!

Κλήση σε απολογία για Μελισσανίδη!

Για τη συμπεριφορά του και όσα του καταλογίζουν ότι έκανε - είπε στον αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα απολογηθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις 04/04...

Κλήση σε απολογία για Μελισσανίδη!

Σε απολογία όπως αναμενόταν (και έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν ότι θα γίνει) κλήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, και ως εκ τούτου (και) η ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για τη Δευτέρα 04/04/2016 και ώρα 15:00) την ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδη:

«Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ Ολυμπιακός. *Επί παράβαση των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3 και 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Eπί της ουσίας ο Μελισσανίδης απειλείται με χρηματικό πρόστιμο αξίας 20.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ή αγωνιστικό αποκλεισμό από ένα έως τρία έτη. Αν αποδειχτεί ότι υπαίτια είναι η ομάδα - ΠΑΕ μπορεί να της επιβληθεί τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμός (σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το άρθρο 28).

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποδείξουν ότι είπε στην πραγματικότητα όσα υποστήριξε ο Κύρκος (και τα οποία έχει διαψεύσει με τον πλέον σαφή τρόπο ο Μελισσανίδης) και γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα έπειτα από δική του υπόδειξη (δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που άλλα λέει και άλλα έχουν γίνει σύμφωνα με τον ίδιο τον Κύρκο για κάποια γεγονότα).

 

Best of internet