Γεωργακάκης: «'Εγκληματίας' και κατευθυνόμενος, εμείς δεν διαλυόμαστε»!

Δημήτρης Τομαράς
Γεωργακάκης: «'Εγκληματίας' και κατευθυνόμενος, εμείς δεν διαλυόμαστε»!

bet365

Ο Χάρης Γεωργακάκης μιλάει στο Gazzetta.gr για το ματς στα Χανιά που δεν ξεκίνησε ποτέ, τις ευθύνες του διαιτητή αλλά το πως λειτούργησε η ομάδα του ΑΟ Χανίων.

Από την Κυριακή έχετε διαβάσει στο Gazzetta.gr όλα τα δεδομένα γύρω από το Χανιά - Κέρκυρα. Μία ημέρα μετά το Gazzetta μίλησε με τον Χάρη Γεωργακάκη, ένα από τα επιτελικά στελέχη του ΑΟ Χανίων για το τι συνέβη και το τι θα επακολουθήσει. Αναλυτικά ο κ. Γεωργακάκης είπε για:

Την επόμενη μέρα του ΑΟΧ: Δεν υπάρχει κανένα θέμα διάλυσης του ΑΟ Χανίων. Να έχουν μπει τόσα λεφτά στην ομάδα για να διαλύσουμε; Δεν γίνονται αυτά από ένα παιχνίδι. Θα δυσκολευτούμε, θα ζοριστούμε, θα παλέψουμε στα ματς μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν.

Το τι συνέβη στον αγώνα: Εγώ είμαι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να σας μιλήσω, διότι το βίωσα όλο αυτό από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο διαιτητής αυτός είναι 'εγκληματίας'. Στυγνός. Καραγκιόζης και υποκείμενο που δεν πρέπει να σφυρίξει ξανά. Να τα γράψετε όπως σας τα λέω! Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ενώ όλος ο κόσμος και ειδικά η Κέρκυρα περίμενε για τα χρήματα για να ξεκινήσουμε αυτός ήταν ανένδοτος. Ο κανονισμός λέει 20 λεπτά αναμονής και τα λεφτά στα 23 - 24 λεπτά τα είχα στα χέρια μου. Είναι ένα επικίνδυνο άτομο που είχε πρόθεση και δόλο για να χάσουμε το ματς στα χαρτιά.

Για να γίνω πιο σαφής. Από την Πέμπτη ή την Παρασκευή είχαν μπει στον λογαριασμό του 1.200 ευρώ. Έμεναν άλλες 2.000. Μπερδευτήκαμε εμείς και με την αλλαγή ώρας και αδρανήσαμε. Ωστόσο ο ίδιος φαινόταν πως είχε κατέβει για να βρει... πάτημα για να καθορίσει έτσι το ματς. Τον βόλεψε πολύ όλο αυτό. Με την Κέρκυρα δεν έχουμε τίποτα: εξαιρετικοί οι άνθρωποί της από κάθε άποψη και πίεζαν και αυτοί να γίνει ο αγώνας. Πήγαν οι... πάντες μέσα στο καμαράκι. Από τον Βούρβαχη μέχρι όποιον άλλο θες. Δεν άλλαξε γνώμη. Αυτά είναι που διαλύουν το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να περιμένει. Ήταν κατευθυνόμενος για μένα! Αυτό καταλαβαίνω. Στην Ζάκυνθο υπήρχε διαιτητής που περίμενε 40 λεπτά. Έχουμε δώσει φέτος 50.000 ευρώ σε έξοδα διαιτησίας. Δεν χρωστάμε πουθενά. Ούτε σε ΙΚΑ ούτε σε παίκτες. Είμαστε το πιο νοικοκυρεμένο σωματείο; Και για 2 λεπτά δεν παίρνει τα χρήματα; Ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να χάσουμε τον αγώνα.

Το πως θα αντιδράσει ο ΑΟ Χανίων: Θα κινηθούμε νομικά. Από σήμερα κιόλας κάνουμε ενέργειες. Δεν θα το αφήσουμε έτσι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα