Χωρίς Ντίντακ, Βάργκας και Κορδέρο!

Χωρίς Ντίντακ, Βάργκας και Κορδέρο!

Χωρίς Ντίντακ, Βάργκας και Κορδέρο!

Έναρξη της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων» ενόψει Καλλονής με δικαιολογημένες απουσίες τους διεθνείς, τον Ντίντακ (λόγω ίωσης) και τους αδειούχους Κορδέρο - Βάργκας...

Στις 17:00 ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στις προπονήσεις στα Σπάτα έπειτα από το τριήμερο ρεπό (άδεια πιο σωστά) που έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ στους «κιτρινόμαυρους». 

Όσοι όφειλαν να βρίσκονται στο γήπεδο έδωσαν το παρών και οι μοναδικές απουσίες ήταν όλες δικαιολογημένες.

Πρόκειται για τους διεθνείς (Μάνταλο - Τζανετόπουλο - Σβάρνα και Μπαρόχα) και τους αδειούχους Βάργκας και Κορδέρο οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει άδεια από το αποψινό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Από τα Σπάτα απουσίασε και Ντίντακ ο οποίος είχε πρόβλημα (τον ταλαιπωρεί ίωση) και είχε φροντίσει να ενημερώσει αρκετά νωρίτερα σχετικά για το ενδεχόμενο της απουσίας του από την αρχικά προγραμματισμένη επιστροφή του.

Οι αδειούχοι Βάργκας και Κορδέρο αλλά και ο Ισπανός μπακ αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στην αυριανή (πρωινή) προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, δουλειά στη φυσική κατάσταση και ασκήσεις με την μπάλα (κυρίως «κορόιδο»). Χαλαρά για να μπουν δυνατά αύριο όπως συνηθίζει να κάνει ο Πογιέτ έπειτα από μία άδεια...

Μοναδικό πρόβλημα στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ είναι πλέον αυτό του Άρη Σοϊλέδη ο οποίος θυμίζουμε πως ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό (υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό στο ματς με αντίπαλο τον Πανθρακικό).

Best of internet