Χωρίς διεθνείς και Σκόνδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς διεθνείς και Σκόνδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Χωρίς τους διεθνείς Λίλα, Στρούνα και τον τραυματία Σκόνδρα συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Μετά τις ανάσες του Σαββατοκύριακου, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (28/3) για να συνεχιστεί η προετοιμασία του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αυτό έγινε με αγωνιστικά παιχνίδια αερόβιας αντοχής και οικογενειακό δίτερμα, με τον Γιάννη Πετράκη να μετράει τις απουσίες.

Συγκεκριμένα, απουσίαζαν οι διεθνείς Λίλα, Στρούνα, ενώ ο Σκόνδρας απείχε από το πρόγραμμα, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του. Έτσι, η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το ματς με τους Βοιωτούς στη Λιβαδειά την Κυριακή (3/4) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τρίτης (29/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα