Ηρακλής: Τα εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης

Ηρακλής: Τα εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε πως από την Τρίτη (29/3) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε σε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή που θέλουν να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα (03/04, 19:00) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα, ότι από αύριο Τρίτη, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων θα είναι:

Γραφεία Μίκρας: Από Τρίτη έως Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα
Μπουτίκ: Από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι έως 7 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα

Τη μέρα του αγώνα, οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται το εισιτήριό τους τόσο από τα γραφεία του «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ» (δίπλα στη μπουτίκ), τα οποία θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι, όσο και από το ΒΟΧ (σπιτάκι έξω απ’ τη θύρα 5), το οποίο θα ανοίξει στις 3 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι ακόλουθες:
ΘΥΡΑ 10: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 20 ευρώ
SILVER: 30 ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα