Ηρακλής: Ασκήσεις στο transition

Ηρακλής: Ασκήσεις στο transition

Ηρακλής: Ασκήσεις στο transition

bet365

Οι παίκτες του Ηρακλή έχουν μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Μπαροτολίνι και Χουάντερσον να κάνουν ατομικό και τον Μοντέιρο ελαφρύ τρέξιμο.

Ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με στόχο το transition περιελάμβανε η προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαρτολίνι και Χουάντερσον που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Μοντέιρο έτρεξε ελαφρά. Όσον αφορά τον Στάμου, θα συμμετάσχει στην προπόνηση της Τρίτης (29/3) κανονικά.

Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Απόστολος Βέλλιος, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής κόντρα στην Ισλανδία, καθώς επίσης και ο Γιάννης Λουκίνας που υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στο γόνατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα