Η συνάντηση Σκίμπε - προπονητών

Δημήτρης Τομαράς
Η συνάντηση Σκίμπε - προπονητών

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε θέλει να περάσει το γερμανικό μοντέλο στην Εθνική μας και η συνάντησή του με τους προπονητές της Super League την Τετάρτη είναι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στο ξενοδοχείο "Metropolitan" (σ.σ. πρώην Χανδρής) θα γίνει την προσεχή Τετάρτη η συνάντηση Σκίμπε - προπονητών μετά την πρωτοβουλία του Γερμανού εκλέκτορα. Στις 9 το πρωί θα γίνουν δύο μίτινγκ σε δύο χωριστές αίθουσες. Στην μία οι προπονητές της Super League με τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό - που θα μιλήσει και ιδιαίτερα με τους προπονητές των τεσσάρων μεγάλων - και στην άλλη ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Εθνικής μας, Γκοδόλιας, που θα τα πει με τους γιατρούς των συλλόγων της πρώτης τη τάξει κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής όλοι οι τεχνικοί έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Για τους γιατρούς ισχύει το ίδιο, πλην του Δάρα, που είναι και πρόεδρος στον Πανιώνιο. Επιπροσθέτως όλοι οι προπονητές της Super League έχουν κληθεί να δουν από κοντά το Ελλάδα - Ισλανδία την Τρίτη στο Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα