Ηττα και από το Ισραήλ

Gazzetta team
Ηττα και από το Ισραήλ

bet365

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη του Ισραήλ με 1-0 και οι ελπίδες για την δεύτερη θέση μειώνονται δραματικά.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Εθνική Ελπίδων εμφάνισε τα ίδια συμπτώματα. Ηταν καλύτερη από την αντίπαλό της αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει αυτήν την υπεροχή. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο μηδέν και για τρίτο σερί παιχνίδι δεν μπόρεσε να νικήσει με αποτέλεσμα να μην έχει καμία ελπίδα ούτε για την δεύτερη θέση η οποία υπό προϋποθέσεις θα οδηγούσε σε αγώνες μπαράζ.

Η Εθνική αυτήν την φορά όχι μόνο δεν σκόραρε αλλά γνώρισε και την ήττα από το Ισραήλ! Με γκολ του Γκοζλάν στο 74' οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη η οποία τους ανέβασε στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Πλέον η Εθνική στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια (Αλβανία μέσα, Πορτογαλία και Ισραήλ έξω) θέλει τρεις νίκες. Ακόμα και αν φτάσει στους 16 βαθμούς πάντως δύσκολα θα βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες δεύτερες για να δώσει αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά.

Η σύνθεση της Εθνικής (Αντώνης Νικοπολίδης):
Μπάρκας, Ρισβάνης, Γούτας, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Μαυρίας, Ιωαννίδης (46' Χαρίσης), Δώνης (76' Μασούρας), Βούρος, Βέργος (62' Κουλούρης), Γιαννούλης

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 18 βαθμούς σε 6 ματς
ΙΣΡΑΗΛ 11 βαθμούς σε 6 ματς
ΑΛΒΑΝΙΑ 9 βαθμούς σε 7 ματς
ΟΥΓΓΑΡΙΑ 8 βαθμούς σε 6 ματς
ΕΛΛΑΔΑ 7 βαθμούς σε 6 ματς
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ 0 βαθμούς σε 7 ματς.

 

Τελευταία Νέα