ΠΑΟΚ: «Εμείς καταθέσαμε προτάσεις»

ΠΑΟΚ: «Εμείς καταθέσαμε προτάσεις»

ΠΑΟΚ: «Εμείς καταθέσαμε προτάσεις»

bet365

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέφυγαν να σχολιάσουν τις σημερινές τοποθετήσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, παραπέμποντας τους ενδιαφερόμενους στις προτάσεις που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη Μικράς Ασίας δεν είχαν καμία διάθεση για να σχολιάσουν όσα ειπώθηκαν από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στην σημερινή έκτακτη συνέντευξη Τύπου. Άλλωστε, όπως έλεγαν, δεν είδαν και δεν άκουσαν κάτι δια στόματος του υφυπουργού αθλητισμού, που να αγγίζει τον ΠΑΟΚ.

«Στη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη εμπεριέχεται η πρόταση μας», τόνισαν χαρακτηριστικά στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Β. Ιρλανδία - Σλοβενία.

Στη γραπτή δήλωσή του, αμέσως μετά το ναυάγιο της προγραμματισμένης συνάντησης της περασμένης Πέμπτης, ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» ζητούσε την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού, ενώ την επομένη ημέρα τοποθετήθηκε εκ νέου υποστηρίζοντας ότι «όσοι επιθυμούν καθαρό ποδόσφαιρο είναι ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα