Μήνυση Κούγια σε Μπέο

Μήνυση Κούγια σε Μπέο

Μήνυση και αγωγή στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και σε ανθρώπους του τηλεοπτικού σταθμού «Astra» θα καταθέσει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ. 

Μήνυση Κούγια σε Μπέο

Την νομική οδό θα ακολουθήσει ο Αλέξης Κούγιας, αφού,όπως έγινε γνωστό μέσα από  ανακοίνωση της ΑΕΛ. ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» πρόκειται να καταθέσει μήνυση αλλά και αγωγή στον Αχιλλέα Μπέο, για τα όσα είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra». Από τα... βέλη του γνωστού ποινικολόγου, δεν γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, είναι συνεργάτες του τέως ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου. 

«Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας του θα υποβάλλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας κατά του Αχιλλέα Μπέου, εκπτώτου Δημάρχου Βόλου και πρώην ιδιοκτήτη και Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και κατά των Αποστόλη Γαλάτη, δημοτικού συμβούλου Βόλου και προέδρου της ΔΕΥΑ Βόλου, Δημητρίου Πέγιου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου, αλλά και κατά του «δημοσιογράφου» Γεωργίου Αποστολακόπουλου.

Μήνυση και αγωγή για τα ίδια αδικήματα θα υποβληθεί και κατά των υπευθύνων κατά το νόμου του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA.

Ο λόγος των μηνύσεων και των αγωγών είναι ότι στη χθεσινή δήθεν συνέντευξη του κατηγορουμένου για σωρεία κακουργηματικών πράξεων Αχιλλέα Μπέου καταξεφτιλίστηκε κάθε κανόνας δημοσιογραφικής δεοντολογίας και επετράπη τόσο από τους υπευθύνους του σταθμού, όσο και από τους εμφανισθέντες εκεί ως «δημοσιογράφους», στην πραγματικότητα στενούς συνεργάτες του Αχιλλέα Μπέου, τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου, την περίοδο που διέπραττε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, αλλά και στο Δήμο Βόλου, με τον μανδύα μιας δήθεν τηλεοπτικής συνέντευξης, να συκοφαντηθούν και να καθυβριστούν με θρασύτατο τρόπο από έναν υπόδικο, τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ό οποίος είναι και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας κατά του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και σημαντικοί άνθρωποι της ελληνικής αλλά και της βολιώτικης πολιτικής, κοινωνικής αλλά και αθλητικής ζωής.

Προκάλεσε ιδιαίτερη απέχθεια η συμπεριφορά των «δημοσιογράφων», οι οποίοι όχι μόνο δεν τόλμησαν να υποβάλουν έστω και μια στοιχειώδη ερώτηση, αλλά αντιθέτως είτε με καταφατικές εκφράσεις του προσώπου τους είτε με δήθεν ερωτήσεις επιβεβαίωναν τις συκοφαντίες και εξυβρίσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος μάλιστα είτε τις είχε φέρει γραμμένες από το σπίτι, είτε κάποιος του τις είχε γράψει.

Καταγγελία για την παράνομη συμπεριφορά των Γαλάτη και Πέγιου θα γίνει και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και στα πειθαρχικά όργανα των αρμοδίων ενώσεων συντακτών, εφόσον αυτοί είναι μέλη».

Παράλληλα, η διοίκηση των «βυσσινί» με νέα της ανακοίνωση, φρόντισε να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη στον Εύοσμο, ενώ ευχαρίστησε και την ομάδα του Αγροτικού αστέρα για την φιλοξενία. 

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές αλλά και στον κόσμο μας, που μετέτρεψε τη σκληρή έδρα του Ευόσμου σε AEL FC ARENA και βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας να κατακτήσουν μια σπουδαία νίκη, που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο της ανόδου.

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα για τη φιλοξενία και να τονίσει ότι κάποιες συμπεριφορές όπως του Τσεμπερίδη και δύο διοικητικών παραγόντων δεν αλλάζουν τη γενικότερη εικόνα».

Best of internet