Είτε ΗΠΑ, είτε Κίνα ο Ροναλντίνιο
Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, που φυσικά είναι ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ασίς, ήταν εκείνος που γνωστοποίησε ότι ο «πελάτης» του έχει προτάσεις και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από δύο διαφορετικές ηπείρους ώστε να γνωρίσει κι άλλα καινούρια ποδοσφαιρικά δεδομένα.
«Ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι είτε το MLS, είτε η Σούπερ Λιγκ της Κίνας» ήταν τα λόγια του Ασίς στο «UOL», δίχως να κατονομάσει τις ομάδες με τις οποίες ενδεχομένως και να έχει έρθει σ' επαφή η πλευρά του «Ρόνι».
Η τελευταία ομάδα του Βραζιλιάνου, ήταν η Φλουμινένσε, από την οποία και αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο κι έκτοτε απολαμβάνει... πολύμηνες διακοπές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
