Αλλαγές στις «πράσινες» ακαδημίες με Στραματσόνι και Σαραβάκο

Αλλαγές στις «πράσινες» ακαδημίες με Στραματσόνι και Σαραβάκο

Gazzetta team
Αλλαγές στις «πράσινες» ακαδημίες με Στραματσόνι και Σαραβάκο

bet365

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στις ακαδημίες του, με τον Γιάννη Αλαφούζο να προσανατολίζεται στο συνδυασμό των ιδεών του Στραματσόνι, με την παράλληλη τοποθέτηση του Δημήτρη Σαραβάκου στη θέση του επικεφαλής.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη δομή και στον τρόπο λειτουργίας των «πράσινων» ακαδημιών, προκειμένου να ενισχύσει την παραγωγή παικτών που θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα στο μέλλον.

Η προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και σύμφωνα με τη «Live Sport» ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» σκοπεύει να ζητήσει τη συμβολή του Αντρέα Στραματσόνι στο θέμα αυτό, μιας και στην Ιταλία θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους σε επίπεδο ακαδημιών.

Παράλληλα, στις σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου βρίσκεται και το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Δημήτρη Σαραβάκου στη θέση του επικεφαλής των ακαδημιών, καθώς ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να εμπλακεί παραπάνω στην πρώτη ομάδα, ενώ θα μπορούσε να αποτελέσει και ένα ιδανικό πρότυπο για τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα