Επιστρέφουν... αποφασισμένοι στον Αστέρα Τρίπολης

Επιστρέφουν... αποφασισμένοι στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Και πάλι στα... βάσανα από αύριο στον Αστέρα Τρίπλης με όλους στην ομάδα να είναι απφασισμένοι για να μπει στοπ στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων.

Μετά τα εργομετρικά και την χθεσινή προπόνηση, στον Αστέρα Τρίπολης, επιστρέφουν αύριο (28/3) στις προπονήσεις.

Στις 17:00 το «Κολοκοτρώνης» θα γεμίσει και πάλι. Ο Μάκης Χάβος, όπως εξάλλου δήλωσε στο gazzetta.gr, δεν έχει στο μυαλό του τίποτα άλλο πέρα από την συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ.

Έτσι, ξεκινάει ο Γολγοθάς τον Αρκάδων, τη στιγμή που άπαντες εμφανίζονται αποφασισμένοι για το τρία στα τρία.

Η κατάσταση πλέον δεν είναι στο χέρι τους αλλά από εκείνους εξαρτάται το πόσους βαθμούς θα πάρουν κόντρα σε Ηρακλή (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Βέροια (εντός).

Τα πρόγραμμα της ομάδας της Τρίπολης δεν είναι καθόλου εύκολο. Πίστη υπάρχει όμως στην ομάδα και από αύριο σηκώνουν μανίκια για να τελειώσουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – και την ευχή ότι θα έχει συνέχεια μέσω των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα