«Ευχαριστώ» χωρίς αποκαλύψεις από Ζιλμπέρτο (pic)

«Ευχαριστώ» χωρίς αποκαλύψεις από Ζιλμπέρτο (pic)

«Ευχαριστώ» χωρίς αποκαλύψεις από Ζιλμπέρτο (pic)

Χωρίς να απαντήσει σε σενάρια περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ευχαρίστησε τον κόσμο του «τριφυλλιού» για τα μηνύματά τους.

Εδώ και μέρες το όνομα του Ζιλμπέρτο Σίλβα παίζει μεταξύ των υποψηφίων για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, η οποία έμεινε κοινή μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα και του Λεωνίδα Βόκολου.

Στο άκουσμα του σεναρίου αυτού, αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού» άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στον Βραζιλιάνο προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στην Αθήνα, κάτι που δεν τον άφησε ασυγκίνητο...

Την Κυριακή μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα social media ευχαρίστησε τους «πράσινους», χωρίς ωστόσο να δίνει κάποιο στοιχείο σχετικά με τις προθέσεις του.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης προετοιμάζεται στα Βαλκάνια.  Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρουμανία - Ισπανία, αν κερδίσεις, η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Γεια σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης που μου στέλνετε. Είναι πολύ σημαντικά για εμένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Hi Everybody! I wanna thank you all for the support messages you sent, they were very important for me!

Δημοσιεύτηκε από Gilberto Silva στις Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Best of internet