Οι Έλληνες της Ρωσίας τίμησαν τον Σαββίδη

Οι Έλληνες της Ρωσίας τίμησαν τον Σαββίδη

Οι Έλληνες της Ρωσίας τίμησαν τον Σαββίδη

bet365

Στην πόλη του Ροστόφ οι Έλληνες της διασποράς γιόρτασαν την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας» και τίμησαν με μετάλλιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιφερειακό Σώμα Λαϊκής Τέχνης της πρωτεύουσας του Ντον, σε μια χρονιά που έχει χαρακτηριστεί ως έτος φιλίας ανάμεσα σε Ελλάδα και σε Ρωσία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν παραβρέθηκαν πάνω από 100 εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας του Ντον, εκπρόσωποι της περιφερειακής διοίκησης, ο δήμαρχος της πόλης Σεργκέι Γκορμπάν και δεκάδες μέλη του επιχειρηματικού κεφαλαίου της πόλης του Ντον.

Ο Σεργκέι Γκορμπάν απένειμε το μετάλλιο «185 χρόνια Baikov Andrey Matveev», στους πιο ενεργούς Έλληνες της πόλης του Ροστόφ και φυσικά ανάμεσα τους ήταν πρώτος και καλύτερος ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα