Μπενζεμά αντί Ικάρντι

Μπενζεμά αντί Ικάρντι

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό εξώφυλλο, η Ιντερ σκοπεύει να πουλήσει τον Μάουρο Ικάρντι και με 60 εκατ. ευρώ να αγοράσει τον Γάλλο φορ από τη Ρεάλ.

Η αλήθεια είναι ότι ως σενάριο δεν δείχνει και πολύ εύκολο να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με αυτό που έχει στο εξώφυλλο της η «Corriere dello Sport», η Ιντερ πιστεύει ότι θα κάνει δικό της τον Καρίμ Μπενζεμά. Οπως αναφέρει το αποκλειστικό της ιταλικής εφημερίδας, ο Ερίκ Τοχίρ όχι μόνο δεν σκοπεύει να πουλήσει τους Νερατζούρι, αλλά σχεδιάζει να τους ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

Ακόμα και φιλικό ένα τέτοιο παιχνίδι δεν περνά ποτέ απαρατήρητο! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Γερμανία - Αγγλία και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Για τον Μπενζεμά λοιπόν έχει στο πλάνο του να προσφέρει 60 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό- ή λίγα λιγότερα- πιστεύει ότι μπορεί να εισπράξει από την πώληση του Μάουρο Ικάρντι, ώστε να τα σπρώξει στη συνέχεια για τον Γάλλο επιθετικό. Βέβαια εδώ το θέμα είναι εάν τον πουλάει η Ρεάλ και φυσικά το εάν εκείνος θα άφηνε τη Μαδρίτη για να μετακομίσει στην Ιντερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα