Η Ευρώπη παίζει μπάλα!

Gazzetta team
Η Ευρώπη παίζει μπάλα!

bet365

Η μεγαλύτερη πρόβα Euro 2016 είναι στο Βερολίνο! Η Γερμανία υποδέχεται την Αγγλία στο ραντεβού που στρέφει πάνω του τα βλέμματα της Ευρώπης!

Σάββατο των μεγάλων φιλικών στην Ευρώπη! Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το μεγαλύτερο ραντεβού της χρονιάς και η Γαλλία έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες στο Euro 2016! Πρόβες παντού, όμως αυτή στο Βερολίνο κλέβει την παράσταση! Γερμανία - Αγγλία και η συνολική παράδοση είναι υπέρ των Βρετανών με 15 νίκες, 16 ισοπαλίες και 12 ήττες. Παράλληλα, τα Λιοντάρια σε 18 παρουσίες επί γερμανικού εδάφους έχουν 8 νίκες και έξι ήττες. Ο άσος από τη Sportingbet.gr τιμάται στο 1.60, η ισοπαλία στο 3.60 και το διπλό στο 4.80! Η ομάδα του Λεβ έδωσε οκτώ ματς εντός έδρας και σε όλα δέχθηκε γκολ. Μοναδική ομάδα που δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ήταν το... Γιβραλτάρ! Στο 1.90 προσφέρεται να σκοράρουν και οι δυο ομάδες! Δυο μεγάλα φιλικά έπαιξαν οι Αγγλοι τον Νοέμβριο, ήττα εκτός με 2-0 από την Ισπανία και νίκη με το ίδιο σκορ επί της Γαλλίας!

Στη Groupama Arena της Βουδαπέστης, Ουγγαρία και Κροατία επίσης θα προβούν στα τελευταία πειράματα ενόψει της παρουσίας τους στα τελικά του Euro! Οι Μαγυάροι θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη επί της «Χράβτσκα» στην ιστορία τους, μετρώντας τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Το διπλό απόψε αποδίδει 1,95, η ισοπαλία στο 3.15 και ο άσος στο 3.70! Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Κροατίας συνοδεύτηκαν από N.G. το οποίο τιμάται στο 1.72!

Δυο ακόμα ομάδες που θα βρεθούν στα τελικά κι απόψε στη Βιέννη μετρούν τις δυνάμεις είναι η Αυστρία και η Αλβανία. Η παράδοση είναι συντριπτική για τους Αυστριακούς, που έχουν μόνο νίκες σε έξι ραντεβού με την αποψινή αντίπαλο, έχουν 17 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις... 1! Το Over. Στο 2.10 το Over, με την Αλβανία να έχει παθητικό 13 τερμάτων σε τρία ματς επί αυστριακού εδάφους. Στο 1.61 τιμάται το Ν.G, γεγονός που έχει εμφανιστεί στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της ομάδας του Ντε Μπιάσι!

 

Τελευταία Νέα