Σαββίδης - Μελισσανίδης: Καμία ρωγμή στη «συμμαχία»

Σαββίδης - Μελισσανίδης: Καμία ρωγμή στη «συμμαχία»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η βεβαιότητα ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνεχίζουν, χωρίς καμία ρωγμή στις σχέσεις τους, τον δικό τους αγώνα.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να άφησε κάποιες αιχμές για τον Γιάννη Αλαφούζο, μπορεί για πρώτη φορά να μίλησε και να έδειξε έτοιμος ν’ ακολουθήσει έναν «μοναχικό δρόμο», αλλά δεν σκέφτεται να σπάσει το μπλογκ της «συμμαχίας». Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τουλάχιστον, συνεχίζει να τα’ χει καλά.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επανέλαβε τη φράση περί «αθηναϊκού κατεστημένου», μέσα στον εκνευρισμό και στην αγανάκτησή του, μετά τη νέα βαριά τιμωρία του «Δικεφάλου» έκανε διάφορες σκέψεις γύρω από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αν ο ίδιος αποτελεί «στόχο», αλλά ως εκεί.

Γι’ αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι οι δύο «Δικέφαλοι» θα συνεχίσουν από κοινού τον αγώνα, που ξεκίνησαν για αλλαγή στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το αν θα παραμείνει εντός «συμμαχίας» κι ο Παναθηναϊκός «θα εξαρτηθεί από πολλά», όπως έλεγαν συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η στάση που θα κρατήσουν οι πράσινοι στους επόμενους μήνες» θα κρίνει πολλά.

Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό, ότι η «συμμαχία» και ο «αγώνας» για αλλαγή στην ΕΠΟ ξεκίνησε και συνεχίζεται από το δίδυμο Σαββίδης – Μελισσανίδης, χωρίς να υπάρχει στον ορίζοντα κάποιος λόγος, ούτε καν σκέψη από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να χαλάσει την σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα