Δεν έπαιξε με Ουκρανία ο Σελίν

Δημήτρης Τομαράς
Δεν έπαιξε με Ουκρανία ο Σελίν

bet365

Ο Γεβγκένι Σελίν ήταν στην αποστολή της Ουκρανίας αλλά δεν έπαιξε κόντρα στην Κύπρο. Υποχρεώσεις με το Μάλι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.
Σχετικά με τον Σελίν την Πέμπτη (24/3) ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ουκρανίας για το παιχνίδι που έγινε στην Οδησσό κόντρα στην αντίστοιχη της Κύπρου και έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των Ουκρανών. Ο αμυντικός του Πλατανιά δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί, αφού παρέμεινε στον πάγκο, όμως δεν αποκλείεται να παίξει την Δευτέρα στο νέο φιλικό απέναντι στην Ουαλία το οποίο αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στο Κίεβο. Και τα δύο αυτά φιλικά είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ουκρανών για τη συμμετοχή τους το καλοκαίρι στο ΕURO 2016 όπου έχουν κληρωθεί στον 3ο όμιλο μαζί με Γερμανία, Πολωνία και Β. Ιρλανδία.
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει την Παρασκευή (25/3) και την επόμενη Δευτέρα τα ματς του Μάλι απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα 2017. Μάλιστα το Μάλι είναι πολύ κοντά σε πρόκριση στα τελικά της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης της μαύρης ηπείρου. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά αναμένεται να βρίσκονται στα Χανιά την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη και να υπολογίζονται για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα