Το μήνυμα Σαββίδη σε Ίβιτς και Μίχελ!

Το μήνυμα Σαββίδη σε Ίβιτς και Μίχελ!

Το μήνυμα Σαββίδη σε Ίβιτς και Μίχελ!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, πριν αναχωρήσει για το Ροστόφ, βρέθηκε με τους Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς και αντάλλαξαν απόψεις για την ομάδα, ζητώντας να μην επιτρέψουν να επηρεαστεί η ομάδα ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα από την τιμωρία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και στο χρόνο που είχε διαθέσιμο ασχολήθηκε και με τον ΠΑΟΚ. Στο Μακεδονία Παλλάς βρέθηκε με τον Λούμπος Μίχελ και κουβέντιασαν για την προεργασία που έχει κάνει μέχρι στιγμής για την νέα χρονιά. Στην παρέα προστέθηκε και ο Βλάνταν Ίβιτς με τον ομογενή επιχειρηματία να δίνει συγχαρητήρια στον Σέρβο τεχνικό για τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Σαββίδης πριν τους αποχαιρετήσει ζήτησε από τους Μίχελ και Ίβιτς να μην αφήσουν την ομάδα να επηρεαστεί από την βαριά τιμωρία που επέβαλε η ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα