Συνεχίζει χωρίς τέσσερις η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Συνεχίζει χωρίς τέσσερις η Ξάνθη

bet365

Η Σκόντα Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της υπό συνεχή βροχόπτωση και χωρίς τους διεθνείς Γούτα, Καμαρά και τους τραυματίες Παπαστεριανό, Ορφανίδη.

Υπό συνεχή βροχόπτωση διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει το ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Αυτό έγινε χωρίς τους διεθνείς Δημήτρη Γούτα, Κασά Καμαρά και τους Μανώλη Παπαστεριανό, Πέτρο Ορφανίδη, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό.

Οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, νευρομυικού συντονισμού, πάσινγκ γκέιμ. Στη συνέχεια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε στην αμυντική λειτουργία και στην επιθετική ανάπτυξη χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές σε ομάδες για να παίξουν παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων.

Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα συνεχιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας (28/3), αφού για το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει προγραμματισμένο κάποιο φιλικό και δόθηκε ρεπό από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα