Επιστρέφει με ΑΕΚ ο Βαλιός

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει με ΑΕΚ ο Βαλιός

bet365

Ο Βαλιός έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων της Καλλονής και αναμένεται να είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων της Καλλονής έχει επανέλθει από την προηγούμενη εβδομάδα ο Στρατής Βαλιός. Όμως, δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και έμεινε εκτός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Βέβαια, σε αυτό παίζει ρόλο και η διακοπή του πρωταθλήματος, αφού έχει περισσότερο χρόνο μπροστά του να δουλέψει και να είναι έτοιμος για το ματς με την Ένωση. Από εκεί και πέρα, μετά από απουσία ενός αγώνα, επιστρέφει και ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών. Αντίθετα, εκτός αναμένεται να είναι ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος, που συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, άπαντες περιμένουν να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι διά στόματος Νίκου Μιχαλάκη, αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στη Football League, όπως υποστηρίζουν στην ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα