Αποχωρήσεων συνέχεια στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Αποχωρήσεων συνέχεια στον Πανθρακικό

bet365

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον Πανθρακικό, καθώς αποτέλεσε παρελθόν και ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης, ενώ στην έξοδο είναι και οι Χαβίτο, Ροζέριο.

Με... λίγους φαίνεται πως θα ξεκινήσει τη νέα του προσπάθεια στη Football League ο Πανθρακικός, αφού συνεχίζονται οι αποχωρήσεις. Μετά τους Γιάννη Χατζηνικολάου, Βάλτερ, παρελθόν αποτέλεσε και ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης, ο οποίος μετά από 16 μήνες παρουσίες του στους ακρίτες αποχαιρέτισε τους πάντες μέσω ενός ποστ στο facebook.

«Η αποχώρησή μου από την οικογένεια του Πανθρακικού αφήνει πολλά συναισθήματα και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια της δεύτερης παρουσίας μου στην ομάδα, με αποκορύφωμα την περσινή σωτηρία που δεν την πίστευε κανείς», έγραψε ο Παντελίδης, που ήταν μέλος της περσινής ομάδας που πέτυχε την παραμονή.

Βέβαια, οι αποχωρήσεις αναμένεται να συνεχιστούν στον σύλλογο της Κομοτηνής, καθώς κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται ήδη οι Χαβίτο, Ροζέριο, με τον πρώτο να έχει εκφράσει και την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα