Στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης ο Στάθης

Στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης ο Στάθης

bet365

Ο Γιάννης Στάθης αρέσει στην Τρίπολη, κάτι που δεν κρύβουν κι οι άνθρωποι του Αστέρα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει. Οι Αρκάδες έχουν βάλει στη λίστα τους αρκετά ονόματα, για να καταλήξουν στους τελικούς τους στόχους και ένα απ' αυτά είναι και του Γιάννη Στάθη.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ του Λεβαδεικαού έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν, όντας ένας από τους βασικούς παίκτες του Άκη Μάντζιου στην γρήγορη παραμονή της ομάδας του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να μετατραπεί και σε επίσημη κρούση στον παίκτη δεδομένου ότι στην άμυνα της ομάδας θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Θυμίζουμε ότι ο Γκοϊάν σταματάει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν, ενώ εκπνέουν τα συμβόλαια των Σανκαρέ και Ζησόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα