Έρχεται Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο

Έρχεται Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο

Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι ο Νο 1 υποψήφιος για την θέση του τεχνικού διευθυντή. 

Έρχεται Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο... εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου, από κάθε άλλη εναλλακτική που υπάρχει αυτή την στιγμή. Κι αυτό, διότι συγκεντρώνει στο απόλυτο το πακέτο των «απαιτήσεων» που έχει ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού. 

Έχει διεθνές κύρος και διασυνδέσεις ανά την υφήλιο, έχει βαθιά γνώση του διεθνούς ποδοσφαίρου, τόσο στην Ευρώπη, όσο και την Λατινική Αμερική, ενώ παράλληλα ξέρει πράγματα και καταστάσεις από την Ελλάδα, ενώ εμπνέει και μεγάλο σεβασμό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», μάλιστα, είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να ακούσει από τους... πράσινους το πλάνο που υπάρχει.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Βραζιλία - Ουρουγουάη. 

Πάντως, μόνο εύκολο δεν είναι να πει το τελικό «ναι» ο Βραζιλιάνος, αφού υπάρχει δύο σημαντικά αγκάθια. Πρώτο και καλύτερο, η οικογένειά του, αφού δεν είναι μικρό πράγμα να τους αφήσει ξανά και να εγκατασταθεί εκ νέου στην Ευρώπη. Επίσης, υπάρχει και η πρόθεση της Άρσεναλ να του δώσει κάποια διευθυντική θέση, όμως, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν υπάρχει επίσημη κρούση. 
 

Best of internet