Έρχεται Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο

Έρχεται Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο

Gazzetta team
Έρχεται Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο

bet365

Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι ο Νο 1 υποψήφιος για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο... εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου, από κάθε άλλη εναλλακτική που υπάρχει αυτή την στιγμή. Κι αυτό, διότι συγκεντρώνει στο απόλυτο το πακέτο των «απαιτήσεων» που έχει ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού.

Έχει διεθνές κύρος και διασυνδέσεις ανά την υφήλιο, έχει βαθιά γνώση του διεθνούς ποδοσφαίρου, τόσο στην Ευρώπη, όσο και την Λατινική Αμερική, ενώ παράλληλα ξέρει πράγματα και καταστάσεις από την Ελλάδα, ενώ εμπνέει και μεγάλο σεβασμό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», μάλιστα, είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να ακούσει από τους... πράσινους το πλάνο που υπάρχει.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Βραζιλία - Ουρουγουάη.

Πάντως, μόνο εύκολο δεν είναι να πει το τελικό «ναι» ο Βραζιλιάνος, αφού υπάρχει δύο σημαντικά αγκάθια. Πρώτο και καλύτερο, η οικογένειά του, αφού δεν είναι μικρό πράγμα να τους αφήσει ξανά και να εγκατασταθεί εκ νέου στην Ευρώπη. Επίσης, υπάρχει και η πρόθεση της Άρσεναλ να του δώσει κάποια διευθυντική θέση, όμως, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν υπάρχει επίσημη κρούση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα