Καρνέζης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Καρνέζης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Δημήτρης Τομαράς
Καρνέζης: «Τα καλύτερα έρχονται»

bet365

Ο Ορέστης Καρνέζης έκανε λόγο για νίκη που φέρνει θετική ενέργεια και τόνισε πως μέσα από τα θετικά αποτελέσματα έρχονται τα καλύτερα.

Στο ότι θα πρέπει όλοι στην Εθνική ομάδα να δουλέψουν για να είναι πιο δεμένοι στάθηκε ο Ορέστης Καρνέζης στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη. Ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε έκανε λόγο για νίκη που φέρνει θετική ενέργεια και τόνισε πως μέσα από τα θετικά αποτελέσματα έρχονται τα καλύτερα. «Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε καλό παιχνίδι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Ήταν σημαντική αυτή η νίκη, πήραμε θετική ενέργεια. Είναι πολλά τα νέα πρόσωπα, μιλάμε μεταξύ μας και πρέπει να βρούμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχει θέληση, σιγά-σιγά θα γίνουν όλα γιατί δε γίνεται να αλλάξει μία ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη.

Πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε πιο δεμένοι. Έχουμε χρόνο για να δοκιμάσουμε πράγματα», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη «γαλανόλευκη». «Ήταν μία άσχημη περίοδος για όλους και από τα θετικά αποτελέσματα έρχονται τα καλύτερα», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα