Άρης: Κλειστό το Βικελίδης

Άρης: Κλειστό το Βικελίδης

Gazzetta team
Άρης: Κλειστό το Βικελίδης

bet365

Η ΕΠΟ τιμώρησε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τον Άρη και τρείς χιλιάδες πρόστιμο για συνθήματα που ακούστηκαν κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στην αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Άρης στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι καθώς η Ομοσπονδία τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ τους «κίτρινους», για τα συνθήματα κατά του Κοντονή και την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, όπως και για κάποια καπνογόνα.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

-Υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία «Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης» για κατ’ εξακολούθηση αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 1, 2, 15 παρ. 1, 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των σωματείων «ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ» και «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλούμενου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» α. χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και β. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική (αριθμός απόφασης 79).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα