Τουμπάκοβιτς: «Αυτή η Ελλάδα περνάει»!

Δημήτρης Τομαράς
Τουμπάκοβιτς: «Αυτή η Ελλάδα περνάει»!

bet365

Ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς απαντώντας σε ερώτηση του Gazzetta.gr εξέφρασε την άποψη πως η Εθνική μας έχει τα φόντα να βρεθεί στο επόμενο Μουντιάλ.
Ο τεχνικός της Εθνικής Μαυροβούνιου επισήμανε μετά τον αγώνα για:
Το εάν η Ελλάδα έχει πιθανότητες να είναι στο επόμενο Μουντιάλ και το ματς: Η Ελλάδα έχει υψηλής ποιότητας παίκτες και έμπειρους. Η Ελλάδα έχει σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί. Νομίζω πως αυτή η Ελλάδα περνάει. Χρειάζεται βέβαια ακόμα δουλειά. Τώρα είδαμε μόνο κάτι που προετοιμάζεται και χρειάζεται να αναπτυχθεί. Αυτό ισχύει και για μας. Πρωταρχικός στόχος μας ήταν να δούμε τους παίκτες να βγάλουμε συμπεράσματα. Η δική μας ομάδα σε συ΄γκριση με την ελληνική ομάδα δεν έχει τόσους έμπειρους παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι διότι βγάλαμε φάσεις. Αυτά που θέλαμε τα είδαμε. Νομίζω ότι και η ελληνική ομάδα είδε αυτά που ήθελε. Δεν ήταν έκπληξη σε εμάς ο τρόπος που έπαιξε η Ελλάδα. Το 3-5-2 το έχουμε δει και σε άλλες ομάδες. Και εμείς θέλουμε να έχουμε μία φιλοσοφία, μία στρατηγική. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτήν την διάταξη της Ελλάδας.
Το πέρασμά του από την Ελλάδα: Όχι δεν νιώθω καμία πικρία. Είχα κάνει τότε μία συμφωνία αλλά μετά δεν έμεινα. Κάναμε και με την ΑΕΚ ένα ματς στην Σερβία. Έχω καλές αναμνήσεις και θεωρώ πως ο κ. Μελισσανίδης έπρεπε από τότε να είχε συνεχίσει ως πρόεδρος.
 

Τελευταία Νέα