Χαριστέας: «Μακάρι να επιστρέψω στον Άρη»

Χαριστέας: «Μακάρι να επιστρέψω στον Άρη»

Gazzetta team
Χαριστέας: «Μακάρι να επιστρέψω στον Άρη»

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στην γιορτή των 102 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου κι εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Άρη.

Ο Άγγελος Χαριστέας με δηλώσεις του εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε σήμερα στα γενέθλια του συλλόγου για τα 102 χρόνια ιστορίας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας αρχικά είπε τα εξής: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα σε αυτή την γιορτή, με χαρά είπα ότι θα έρθω στα 102 χρόνια του Συλλόγου που μεγάλωσα και ανδρώθηκα. Βλέποντας τα παιδάκια να παίζουν στο γήπεδο, θυμήθηκα και τα δικά μου χρόνια, έτσι όπως ξεκίνησα φορώντας την φανέλα του Άρη. Εύχομαι πραγματικά ο Άρης τα επόμενα χρόνια να ορθώσει το ανάστημά του, να βρεθεί εκεί που του αξίζει πραγματικά και να έχει ένα λαμπρό μέλλον, γιατί τόσο ιστορικές ομάδες σαν τον Άρη, με τόσο λαό από πίσω πρέπει να πρωταγωνιστούν».

Αν πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψει στον Άρη είπε: «Πάντα εγώ βρίσκομαι κοντά στην ομάδα με διάφορους τρόπους. Το ότι δεν παρακολουθώ παιχνίδια, είναι μια στάση να το πω έτσι που περιμένω την κατάλληλη στιγμή. Δεν θέλω να βρεθώ σ’ ένα παιχνίδι Γ΄ Εθνικής. Τον Άρη τον έχω πολύ ψηλά και θέλω να τον βλέπω σε μεγάλα παιχνίδια. Στην ζωή βέβαια πάντα τυχαίνουν από αναποδιές, αλλά τον Άρη τον έχω ψηλά και θέλω να τον δω στα μεγάλα σαλόνια όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από εκεί και πέρα, μακάρι να υπάρξει μια συνεργασία στο απώτερο μέλλον με την ομάδα που μεγάλωσα κι εύχομαι πραγματικά να ευοδωθεί όλο αυτό».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα