Εμειναν στο μηδέν οι Ελπίδες

Gazzetta team
Εμειναν στο μηδέν οι Ελπίδες

bet365

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη δε νίκησε μέσα στην Αλβανία χάνοντας κάθε της ελπίδα για να βρίσκεται στα play off της δεύτερης θέσης.

Με δύο ματς λιγότερα είχε ελπίδες. Οχι βεβαίως για την πρώτη θέση που θα οδηγούσε κατευθείαν στα γήπεδα της Πολωνίας (την έχει... καπαρώσει η Πορτογαλία) αλλά για την δεύτερη η οποία υπό προϋποθέσεις θα οδηγούσε στα play off.

Εν τέλει η Εθνική Ελπίδων έμεινε στο 0-0 μέσα στην Αλβανία μιας και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να χάσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην δεύτερη θέση και υπό προϋποθέσεις να γινόταν μία από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες για να δώσει αγώνες πλέι οφ.

Μια Εθνική Ελπίδων η οποία επίσης κάνει μια νέα προσπάθεια κι αν μη τι άλλο ήταν θετικό το δείγμα στην Αλβανία (η οποία με την ισοπαλία παραμένει στην δεύτερη θέση του ομίλου).

Για την Εθνική ο Νικοπολίδης ξεκίνησε τους:
Μπάρκα, Μύγα, Ρισβάνη, Γούτα, Γιαννούλη, Σιώπη, Χαρίση, Μαυρία, Κουλούρη, Δώνη και Ιωαννίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε και τους Τζανετόπουλο (αντί του Σιώπη), Μασούρα (αντί του Ιωαννίδη) και Βέργο (αντί του Κουλούρη).

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
Πορτογαλία 18 σε 6 παιχνίδια
Αλβανία 10 σε 8 παιχνίδια
Ισραήλ 8 σε 5 παιχνίδια
Ουγγαρία 8 σε 6 παιχνίδια
Ελλάδα 8 σε 6 παιχνίδια
Λιχτενστάιν 0 σε 7 παιχνίδια.

 

Τελευταία Νέα