ΑΕΚ: Ουσία και καθαρή σελίδα!

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ... ΝΑΥΑΓΗΣΕ!

ΑΕΚ: Ουσία και καθαρή σελίδα!

ΑΕΚ: Ουσία και καθαρή σελίδα!

Διαβάστε την αντίδραση (με επίσημη ανακοίνωση) της ΑΕΚ με αφορμή τη συνάντηση που τελικά δεν έγινε υπό τον Σταύρο Κοντονή και όλα όσα σημειώνονται σε αυτή...

Όπως αναμενόταν η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπήρχε περίπτωση να μη τοποθετηθεί επίσημα (δεν υπάρχουν... κύκλοι και τετράγωνα άλλωστε στην Ένωση) σχετικά με τη ματαίωση της συνάντησης υπό τον Σταύρο Κοντονή και η οποία αφορούσε το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχουν ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι θα πρωταγωνιστήσουν προκειμένου να προκύψουν οι απαραίτητες αλλαγές με στόχο να ξεκολλήσει το ποδόσφαιρο της χώρας από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται. Κάτι που υπογραμμίζεται άλλωστε στην επίσημη αντίδραση της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σταθερή θέση πριν ακόμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο της διαφθοράς των θεσμικών του οργάνων δεν πάει άλλο.

Αποδεχτήκαμε την ατζέντα του κ. Κοντονή για αλλαγές στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη SuperLeague. Για αυτό το λόγο θα πηγαίναμε και όχι για να γνωριστούμε μεταξύ μας. Προκειμένου να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκολλήσει το ποδόσφαιρό μας από το σημερινό του τέλμα.

Δεν μας ενδιαφέρει η επικοινωνία. Μας ενδιαφέρει η ουσία. Η ΑΕΚ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μία νέα, «καθαρή» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρo».

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν αλλάζουν στάση. Θα συνεχίσουν να επιδιώκουν την κάθαρση στο χώρο του εγχώριου ποδοσφαίρου ανεξάρτητα με το οποιοδήποτε κόστος όπως έχουν υπογραμμίσει από την πρώτη στιγμή όταν έγινε γνωστή η απόφαση Κοντονή για ακύρωση του θεσμού του Κυπέλλου.

Εξακολουθούν να στηρίζουν την κίνηση του Σταύρου Κοντονή για μία συνάντηση που θα φέρει επί της ουσίας συζήτηση μεταξύ των μεγάλων και ταυτόχρονα θα συνεχίσουν να έχουν (η μοναδική ΠΑΕ που το έκανε άλλωστε) συγκεκριμένες θέσεις, σκέψεις και προτάσεις για ουσιαστικές αλλαγές που θα οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες το ποδόσφαιρο εντός συνόρων...

Best of internet