Δεν εγκαταλείπει ο Κοντονής!

Δεν εγκαταλείπει ο Κοντονής!

Δεν εγκαταλείπει ο Κοντονής!

Ο Σταύρος Κοντονής ξεκινάει πάλι από την Δευτέρα έναν νέο κύκλο επαφών προκειμένου να καθίσουν όλοι οι μεγάλοι στο ίδιο τραπέζι. Η αντίδραση της ΕΠΟ για την ανακοίνωσή του.

Δεν το βάζει κάτω ο Κοντονής. Ο Υπουργός Αθλητισμού δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει την προσπάθεια να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι κ.κ. Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης. Θα ήθελε και τον κ. Αλαφούζο αλλά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού δείχνει να παραμένει ανένδοτος.

Η πλήρης αποτυχία της Πέμπτης που έχει να κάνει με συγκεκριμένους λόγους που αναφέραμε από το πρωί δεν αποτρέπει τον Σταύρο Κοντονή από τις επόμενες δράσεις του σε αυτήν την κατεύθυνση. Από την Δευτέρα και μετά έχει στον προγραμματισμό του να κάνει νέο κύκλο συζητήσεων για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να είναι τουλάχιστον οι τρεις μεγάλοι μαζί σε μία συνάντηση.

Από την άλλη η ΕΠΟ αντέδρασε και την Πέμπτη μέσω κύκλων της. Στην ελληνική Ομοσπονδία θεωρούν πως ο Σταύρος Κοντονής στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την ματαίωση του ραντεβού των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν αναλύει τους ακριβείς λόγους της συνάντησης αυτής. Έχουν την άποψη πως παρά τις εξαγγελίες και τις τοποθετήσεις του συνεχίζει να θέλει να ανατρέψει την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, παίρνοντας με το πλευρό του τουλάχιστον τους ισχυρούς άνδρες των 3 μεγάλων ομάδων.

Σχετικά με την επαφή με τις FIFA / UEFA, που αποκαλύψαμε νωρίτερα πως πάει οριστικά για την ερχόμενη Τετάρτη πηγές από το Υπουργείο τονίζουν πως αυτή είναι η πιο πιθανή ημέρα. Εξάλλου ο κ. Κοντονής είναι να αναχωρήσει άμεσα για Ζάκυνθο, όπου και θα μείνει έως την Δευτέρα εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Best of internet