Η συναίνεση κι η ακύρωση της!

Η συναίνεση κι η ακύρωση της!

Η συναίνεση κι η ακύρωση της!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την ακύρωση της σημαντικής συνάντησης των «3».

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε την καλλιέργεια ενός κλίματος συναίνεσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δη στο πιο υψηλό επίπεδό του.

Γιατί, ας μη γελιόμαστε, η σημερινή συνάντηση κλείστηκε ακριβώς κάτω από τέτοιες συνθήκες-συναίνεσης. Είναι προφανές ότι κι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης και το αφεντικό της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης κι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ι. Σαββίδης δεν δέχθηκαν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, για να…πλακωθούν μεταξύ τους. Εκτός κι αν είναι κάποιος τόσο αφελής, που να πιστεύει ότι συμφώνησαν να συναντηθούν για να τσακωθούν, ενώπιον του αρμόδιου της κυβέρνησης στον αθλητισμό, του Στ. Κοντονή.

Αυτό το βήμα που έγινε, ήταν μεγάλο. Και καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια για να έφταναν όλες οι πλευρές σε αυτό το σημείο. Άλλωστε, ήταν κάτι που δεν είχε ξαναγίνει, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο ίδιο τραπέζι μαζί Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, εκπροσωπούμενοι στο πιο υψηλό επίπεδο.

Την ώρα λοιπόν που για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ένα κλίμα συναίνεσης ανάμεσα σε τρεις επικεφαλής μεγάλων ομάδων, αλλά κι επιχειρηματίες και με προσωπικές διαφορές σε πολλά επίπεδα, ξαφνικά «ακυρώνεται» όλο αυτό το σκηνικό. Την τελευταία, στην κυριολεξία, στιγμή. Με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να είναι τόσο ξεκάθαρη ως προς τα πάντα, μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια. Με διευθύνσεις και ονόματα.

Ειλικρινά υπάρχει έστω κι ένας που να πιστεύει ότι η εξέλιξη αυτή είναι προς την κατεύθυνση του καλού του ελληνικού ποδοσφαίρου;...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.