Η συναίνεση κι η ακύρωση της!

Η συναίνεση κι η ακύρωση της!

Η συναίνεση κι η ακύρωση της!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την ακύρωση της σημαντικής συνάντησης των «3».

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε την καλλιέργεια ενός κλίματος συναίνεσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δη στο πιο υψηλό επίπεδό του.

Γιατί, ας μη γελιόμαστε, η σημερινή συνάντηση κλείστηκε ακριβώς κάτω από τέτοιες συνθήκες-συναίνεσης. Είναι προφανές ότι κι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης και το αφεντικό της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης κι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ι. Σαββίδης δεν δέχθηκαν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, για να…πλακωθούν μεταξύ τους. Εκτός κι αν είναι κάποιος τόσο αφελής, που να πιστεύει ότι συμφώνησαν να συναντηθούν για να τσακωθούν, ενώπιον του αρμόδιου της κυβέρνησης στον αθλητισμό, του Στ. Κοντονή.

Αυτό το βήμα που έγινε, ήταν μεγάλο. Και καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια για να έφταναν όλες οι πλευρές σε αυτό το σημείο. Άλλωστε, ήταν κάτι που δεν είχε ξαναγίνει, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο ίδιο τραπέζι μαζί Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, εκπροσωπούμενοι στο πιο υψηλό επίπεδο.

Την ώρα λοιπόν που για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ένα κλίμα συναίνεσης ανάμεσα σε τρεις επικεφαλής μεγάλων ομάδων, αλλά κι επιχειρηματίες και με προσωπικές διαφορές σε πολλά επίπεδα, ξαφνικά «ακυρώνεται» όλο αυτό το σκηνικό. Την τελευταία, στην κυριολεξία, στιγμή. Με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να είναι τόσο ξεκάθαρη ως προς τα πάντα, μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια. Με διευθύνσεις και ονόματα.

Ειλικρινά υπάρχει έστω κι ένας που να πιστεύει ότι η εξέλιξη αυτή είναι προς την κατεύθυνση του καλού του ελληνικού ποδοσφαίρου;...

Best of internet