«Ναυάγησε» η συνάντηση των «τριών» με τον Κοντονή

«Ναυάγησε» η συνάντηση των «τριών» με τον Κοντονή

Νέο «ναυάγιο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς δεν θα γίνει η συνάντηση των «τριών» με τον Κοντονή λόγω της αδυναμίας του Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει το παρών.

«Ναυάγησε» η συνάντηση των «τριών» με τον Κοντονή

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό το πρωϊ ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να δώσει το παρών στο ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή στις 14.00 με αποτέλεσμα να αλλάξουν ξαφνικά όλα τα δεδομένα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Υπουργείο γίνονταν προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί κανονικά η συνάντηση με την παρουσία των υπολοίπων ιδιοκτητών αλλά και των εκπροσώπων του Ολυμπιακού. 

Ωστόσο όπως τόνισε λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός, ούτε οι Γιάννης Βρέντζος και Θοδωρής Γιαννίκος θα πάνε. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως οι ενέργειες του Ντογιακου ήταν αυτές που τορπίλισαν την συνάντηση.

Μετά από την απουσία του Μαρινάκη, δεν υπήρχε λόγο να γίνει η συνάντηση καθώς και ο Σαββίδης - που την ώρα των εξελίξεων ήταν στο αεροπλάνο για Αθήνα - δεν θα πήγαινε ποτέ σε μια συνάντηση από την οποία θα απουσίαζε ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας καθώς ήταν προϋπόθεση να είναι οι ιδιοκτήτες παρόντες και όχι μόνο διοικητικά στελέχη.

Επίσης και η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα πήγαινε στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, καθώς μετά και την απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν υπήρχε λόγος να γίνει.

Η ανακοίνωση για την αναβολή:

«Η σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ (ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), για τους λόγους που είναι γνωστοί, αλλά που πρέπει περαιτέρω να διευκρινιστούν, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η συζήτηση που θα αφορούσε την χάραξη κοινών πολιτικών, και όχι εξεύρεση προσώπων για την στελέχωση των αρχών του ποδοσφαίρου -όπως λανθασμένα αναφέρεται- και η οποία θα είχε ως αντικειμενικό στόχο την άμβλυνση των αντιθέσεων και την ακύρωση ενός κλίματος πολέμου, θα ήταν μια πρώτη προσπάθεια και μία καλή αρχή, ώστε να απεγκλωβιστεί το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο από την σημερινή κατάσταση.

Ωστόσο, η ήδη υπάρχουσα και δημόσια εκπεφρασμένη –μέσω επίσημων ανακοινώσεων και δηλώσεων- πρόθεση και των τριών ιδιοκτητών για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προάσπιση της δημόσιας τάξης, την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου».

Best of internet