Άλλο ένα βήμα για την «Αγιά Σοφιά»

Άλλο ένα βήμα για την «Αγιά Σοφιά»

Άλλο ένα βήμα για την «Αγιά Σοφιά»

Το όραμα της Αγιάς Σοφιάς αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων καθαρογράφτηκε και αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να μπουν και οι υπογραφές ώστε να προχωρήσει το θέμα της οικοδομικής άδειας.

Λίγα βήματα έχουν μείνει για να μπορέσει η ΑΕΚ να προχωρήσει το γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς. Όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος έδωσε την έγκρισή της ώστε να υπογραφεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές κάτι που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα. Θα πρέπει να υπάρξουν τέσσερις υπογραφές και συγκεκριμένα αυτές του προϊστάμενου της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΕΝ, στη συνέχεια αυτή της γενικής γραμματείας του Υπουργείου, της Γενικής Διεύθυνσης Δασών, με τελευταία αυτή του Υπουργού, Πάνο Σκουρλέτη. 

Όλη αυτή η διαδικασία θα κρατήσει περίπου δύο εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τις 10 Απριλίου θα έχει βγει η απόφαση και θα μπορεί η ΑΕΚ να τη συμπεριλάβει στο φάκελο που θα κατατεθεί για την εξασφάλιση οικοδομικής άδειας.

Best of internet