Άλλο ένα βήμα για την «Αγιά Σοφιά»

Άλλο ένα βήμα για την «Αγιά Σοφιά»

Θοδωρής Βασίλης
Άλλο ένα βήμα για την «Αγιά Σοφιά»

bet365

Το όραμα της Αγιάς Σοφιάς αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων καθαρογράφτηκε και αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να μπουν και οι υπογραφές ώστε να προχωρήσει το θέμα της οικοδομικής άδειας.

Λίγα βήματα έχουν μείνει για να μπορέσει η ΑΕΚ να προχωρήσει το γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς. Όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος έδωσε την έγκρισή της ώστε να υπογραφεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές κάτι που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα. Θα πρέπει να υπάρξουν τέσσερις υπογραφές και συγκεκριμένα αυτές του προϊστάμενου της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΕΝ, στη συνέχεια αυτή της γενικής γραμματείας του Υπουργείου, της Γενικής Διεύθυνσης Δασών, με τελευταία αυτή του Υπουργού, Πάνο Σκουρλέτη.

Όλη αυτή η διαδικασία θα κρατήσει περίπου δύο εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τις 10 Απριλίου θα έχει βγει η απόφαση και θα μπορεί η ΑΕΚ να τη συμπεριλάβει στο φάκελο που θα κατατεθεί για την εξασφάλιση οικοδομικής άδειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα