Πέρασε η πρόταση Παπουτσάκη στον Εργοτέλη

Πέρασε η πρόταση Παπουτσάκη στον Εργοτέλη

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης πέρασε την πρότασή του στη Γενική Συνέλευση, με τον Ερασιτέχνη να ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά κατ' αυτής.

Πέρασε η πρόταση Παπουτσάκη στον Εργοτέλη

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη, με την απόφαση πάρθηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ που ήταν και πρόταση του Δημήτρη Παπουτσάκη. Έτσι, ο Ερασιτέχνης αναμένεται να κινηθεί δικαστικά προσβάλοντας την απόφαση της συνέλευσης...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, η Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΕ», στα γραφεία της έδρας της εταιρίας που βρίσκονται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, αρ. 1 στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1ο Θέμα: Λήψη απόφασης για την λύση της εταιρίας και θέση αυτής σε εκκαθάριση, σύμφωνα με τα άρθρα 38 και 39 του Καταστατικού ή πώληση του ενεργητικού της εταιρίας με ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα.

2ο Θέμα: Ορισμός από την Ε.Γ.Σ. εκκαθαριστών σύμφωνα με τα άρθρα 38 και 39 του Καταστατικού ή πρόταση της Ε.Γ.Σ. προς το Πτωχευτικό Δικαστήριο για τον ορισμό εκκαθαριστών σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα.

Παραβρέθηκε το 74,44% των μετόχων και αποφασίστηκε με ποσοστό 69% του συνόλου, η πώληση του ενεργητικού της εταιρίας με ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα, όπως πρότεινε ο εκπρόσωπος της μετόχου με ενεργό ποσοστό 51,41%, οικογένειας Παπουτσάκη».

Best of internet