Στην Πορτογαλία ο Σίλβα

Στην Πορτογαλία ο Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Στην Πορτογαλία ο Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πορτογαλία και θα γυρίσει στην Ελλάδα την Δευτέρα για τις προπονήσεις του Ολυμπιακού την άλλη εβδομάδα.
Χωρίς τον Μάρκο Σίλβα έγινε η προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό ενώ το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στην πρωινή της Πέμπτης, που θα είναι και η τελευταία για αυτήν την εβδομάδα (σ.σ. μετά υπάρχει ρεπό). Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μεταβεί από την Δευτέρα στην πατρίδα του για ολιγοήμερη ξεκούραση και να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους.
Άλλωστε υπάρχει και το Πάσχα των καθολικών την Κυριακή που μας έρχεται. Ο 38χρονος Ίβηρας θα επιστρέψει στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα είναι η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση μετά την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα