Οι τρεις μεγάλοι στο ίδιο τραπέζι!

Δημήτρης Τομαράς
Οι τρεις μεγάλοι στο ίδιο τραπέζι!

bet365

Οι τρεις μεγάλοι έχουν το μεσημέρι της Πέμπτης την δυνατότητα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Σταύρο Κοντονή, να ρίξουν τους τόνους και να επιχειρήσουν να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισαν πως η συνάντηση των τριών μεγάλων θα είναι δίχως ουσία και αντίκρισμα. Αντίδραση σε επίπεδο κύκλων υπήρξε και την ΕΠΟ, που προσάπτει νέα ενέργεια προσπάθειας να πληγεί η αυτονομία και το αυτοδιοίκητό της από τον κ. Κοντονή. Ο Υπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής που το... πάλευε καιρό τώρα ελπίζει σε κάτι διαφορετικό.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 14:00 θα έχει μία - όπως όλα δείχνουν - σημαντική συνάντηση με τους τρεις μεγάλους στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Ανδρέα Παπανδρέου 37) στο Μαρούσι. Στο ίδιο τραπέζι λοιπόν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης. Με τον Σαββίδη να βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο και κυρίως επειδή θέλει να μιλήσει και προσωπικά με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.
Η... ατζέντα θα είναι αρκετά μεγάλη. Από τα φαινόμενα βίας, την διαιτησία, τα προβλήματα στην Λίγκα και την ΕΠΟ μέχρι και τις διαφορές που έχουν οι μεγάλες ομάδες μεταξύ τους. Ο κ. Κοντονής είχε προαναγγείλει από την Τρίτη πως το ζητούμενο είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος του ποδοσφαίρου.
Και βέβαια υπάρχει και το ζήτημα του Κυπέλλου και της διακοπής του αλλά και το ανοιχτό μέτωπο με FIFA / UEFA και ο κίνδυνος άμεσων κυρώσεων για το ποδόσφαιρό μας. Ο Σταύρος Κοντονής ελπίζει πως μέσα σε ένα καλό κλίμα και δίχως εντάσεις οι τέσσερις θα μπορέσουν να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και ακραίων φαινομένων (σ.σ. βίας και επεισοδίων) στα γήπεδα (σ.σ. αλλά και ακόμα και γεγονότα έξω από αυτά που συνδέονται όμως με ποδοσφαιρικά πεπραγμένα) και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος.
Όπως έχει γίνει γνωστό στο τραπέζι μπορεί να πέσουν ακόμα και ονόματα για την διάδοχη κατάσταση σε Λίγκα και ΕΠΟ. Ονόματα κυρίως νέων και άφθαρτων προσώπων (σ.σ. πιθανότατα) τεχνοκρατών που θα έχουν την... έγκριση όλων των μεγάλων αλλά και γενικότερα όλων των συλλόγων. Εξάλλου η πολιτική ηγησία θεωρεί πως εφόσον έστω οι τρεις μεγάλοι τα βρουν τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλύτερα στην συνέχεια για το ποδόσφαιρο. Ο Μελισσανίδης θα έχει μαζί του τον Αλέξη Δέδε, ο Μαρινάκης τους Βρεντζο και Γιαννίκο και ο Σαββίδης τους Μάκη Γκαγκατση και Φωτιάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα