Πρόβλημα με Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

Πρόβλημα με Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα με Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

bet365

Πρόβλημα με τον Λε Ταλέκ προέκυψε στον Ατρόμητο, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στη γάμπα και έκανε ατομικό, θεραπεία και σπα, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Λιπομέτρηση, ζύγιση και αξιολόγηση αιματολογικών περιελάμβανε η σημερινή ημέρα.

Ο Ατρόμητος έφυγε με το «διπλό» από την Κομοτηνή, όπου κέρδισε τον Πανθρακικό, αλλά και μ' έναν... πονοκέφαλο για τον Τραϊανό Δέλλα. Ο λόγος για τον Άντονι Λε Ταλέκ, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στη γάμπα και στη σημερινή προπόνηση, που ήταν η πρώτη της εβδομάδας μετά το διήμερο ρεπό, έκανε ατομικό, θεραπεία και σπα, όπως θα πράξει και την Πέμπτη (24/3).

Ωστόσο, με δεδομένη την διακοπή του πρωταθλήματος, στον Ατρόμητο δεν ανησυχούν για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, καθώς θα δουλέψει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες και από εβδομάδα θα... φουλάρει για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, ενώ η προετοιμασία των Περιστεριωτών θα συνεχιστεί αύριο με νέα προπόνηση το πρωί. Τέλος, παρών την Τετάρτη (23/3) στο αθλητικό κέντρο ήταν και ο εργοφυσιολόγος του συλλόγου, Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές σε λιπομέτρηση και ζύγιση, ενώ έκανε και αξιολόγηση των πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα