Μετά τον Χαβίτο ο Ροζέριο

Νίκος Τσιώκος
Μετά τον Χαβίτο ο Ροζέριο

bet365

Ο Χαβίτο θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από τον Πανθρακικό, ενώ φαίνεται πως θα τον ακολουθήσει και ο Ροζέριο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει.

Στον Πανθρακικό κοιτάζουν, πλέον, την επόμενη σεζόν, μετά τον οριστικό τους υποβιβασμό στη Football League. Έτσι, πέραν του θέματος του προπονητή, οι ακρίτες θα ασχοληθούν και με τα συμβόλαια που λήγουν. Ήδη έχει αποχωρήσει ο Βάλτερ, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη.

Όμως, όλα δείχνουν ότι παρελθόν από τον σύλλογο της Κομοτηνής θα αποτελέσει και ο Ροζέριο Μάρτινς. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε για 1,5 χρόνο πέρυσι τον Ιανουάριο ερχόμενος από τη Νίκη Βόλου, που αποσύρθηκε, πέρυσι συνέβαλε στην παραμονή της ομάδας με 19 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ 19 εμφανίσεις έχει μετρήσει και φέτος μέχρι την 27η αγωνιστική.

Ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια δε βρίσκεται στις επιλογές των προπονητών του, ούτε καν στους αναπληρωματικούς, και φαίνεται πως θα περάσει και αυτός την πόρτα της εξόδου.

Από εκεί και πέρα, οι σίγουροι που θα ακολουθήσουν την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο και αυτοί που υπέγραψαν πέρυσι το καλοκαίρι (με εξαίρεση τον Χαβίτο), ενώ είναι πολλά τα συμβόλαια που φτάνουν στο τέλος τους.

Επίσης, ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Άλμπερτ Ρούσσου από τη Γιουβέντους, τη στιγμή που είναι δεδομένη και η αποχώρηση του Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα