Λίγη τσίπα κύριε Αλαφούζο...

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Λίγη τσίπα κύριε Αλαφούζο...

bet365

Ο Ν. Τζαντζαράς, διαλέγει... βιντεοκασέτες για να περνά τον χρόνο του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, καθώς θα περιμένει στην “απέξω” να τον ευνοήσουν τ' άστρα...

Στην αρχή, όταν πρωτακούστηκε πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα αποδεχθεί την πρόσκληση Κοντονή και παρότι ιδεολογικά είμαι πάντα υπέρ του διαλόγου, του “έβρισκα” καμιά ντουζίνα ελαφρυντικά. Πρώτο και βασικότερο μεταξύ αυτών, το προσωπικό. Σκεπτόμουν πως όταν κάποιος καταλήξει οριστικά σε μια άποψη για κάποιον άλλον, δεν υπάρχει λόγος για χάσιμο πολύτιμου χρόνου: Με τον Μαρινάκη ξαναβρέθηκε, κόντεψαν να πέσουν μπουνιές, είναι ασύμβατοι άνθρωποι – ποιος ο λόγος να σπαταλά ο ένας τον χρόνο του άλλου και οι δυο μαζί τον δικό μας;

Εδώ τους κοιτάς τους δυο τους και ξέρεις πως όχι να συνυπάρξουν σε τραπέζι διαλόγου είναι δύσκολο, αλλά ακόμα και αν δε γνωρίζονταν και τύγχανε στο... αεροπλάνο να βρεθούν σε διπλανές θέσεις, ο Αλαφούζος θα ρωτούσε την αεροσυνοδό, αν υπάρχει άλλη θέση στην οποία να μπορούσε να μετακινηθεί. Δεν “κολλάνε”, δεν ταιριάζουν, δεν έχουν κοινούς τόπους. Το αντιλαμβάνομαι διότι μου συμβαίνει κι εμένα: Μπαίνω κάπου, βλέπω ένα μούτρο για το οποίο οι ευκαιρίες, από μεριάς μου, έχουν τελειώσει, κάνω μεταβολή και λέω στην παρέα μου: “Πάμε να φύγουμε, εδώ βρομάει.-”

Βεβαίως, από παραγοντικής σκοπιάς, έβρισκα έτσι κι αλλιώς λανθασμένη την απόφασή του: Δε μπορεί να υποστηρίζεις στα σοβαρά πως αν παραστείς “νομιμοποιείς” κάποιον άλλον, λες κι άμα λείπεις τον αφήνεις στην... παρανομία. Μπορεί να μην αρέσει σε κανέναν άλλον, αλλά αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι ένας τεράστιος σύλλογος και στο κάτω-κάτω, ο Υπουργός τον καλεί κι όχι εσύ και τελειώσαμε. Αυτά τα... μπουρζουά τα ψυλομύτικα, όταν καίγεται ο... κώλος μας, δεν τα καταλαβαίνω. Ήρθε και η σημερινή, παιδική (για να μην πω αφελής) ανακοίνωση και γίνεται πια εξοργιστική η στάση του Παναθηναϊκού, διά του προέδρου του.

Τι θα πει... “προαπαιτούμενα”; Σε ποιους τέθηκαν γα να αποφασίσουν; Σε αυτούς που καταγγέλεις πως είναι τα πλοκάμια του συστήματος; Και πώς να προηγηθεί η εκπλήρωσή τους; Ποιος να το υλοποιήσει; Η Superleague; Που αν τεθεί ερώτημα “πετάει ο γάιδαρος;” και πει η... “μάνα” “πετάει”, το “πετάει” θα υπερισχύσει με τουλάχιστον 12-4 έναντι του “γκαρίζει”; Στην ΕΠΟ του Γκιρτζίκη, του Βούλγαρη και του συναφιού τους μήπως; Αστειότητες...

Αξιότιμε κύριε Αλαφούζο, η ύπαρξη και της λεπτότερης τσίπας, θα επέβαλε να ομολογήσετε πως από την ώρα που η “Θ13” έκλεισε, σας είναι αδύνατο και να αναπνεύσετε ακόμη, αν δεν πάρετε άδεια από τους οπαδούς της ομάδας σας. Και κρατήστε τα υπόλοιπα για εσωτερική κατανάλωση, καθώς θα περιμένετε και πάλι στη γωνία, τρίβοντας τις παλάμες σας σαν τον... Αρτέμη Μάτσα, μπας κι επωφεληθείτε από την αφαίρεση βαθμών των συνδιεκδικητών ιδίων στόχων με αυτούς της ομάδας σας.

Κι αν δεν περνάει η ώρα, βάλτε στο βίντεο παιχνίδια από το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε o Παναθηναϊκός. Θα πρότεινα το Άρης-ΠΑΟΚ, με διαιτητή τον Σπάθα για ξεκίνημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.