Άρης: Η ώρα του Καρυπίδη

Άρης: Η ώρα του Καρυπίδη

Gazzetta team
Άρης: Η ώρα του Καρυπίδη

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αύριο (24/3), στην εκδήλωση που θα γίνει για τα 102χρόνια του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα μίλησε για το θέμα της εκκαθάρισης στέλνοντας το μήνυμα πως δεν πρόκειται ν' αλλάξει στρατηγική.

Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά και δημοσιευτεί στον Τύπο που έχουν ως στόχος να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Ο Καρυπίδης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για όσα του προσάπτουν κάποιοι και αναμένεται αύριο (24/3) στην γιορτή που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα 102 χρόνια του Άρη να μιλήσει ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος όπως αναφέρει στους συνεργάτες του δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το θέμα της εκκαθάρισης. Ο Καρυπίδης είναι βέβαιος πως ο Άρης δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και την νέα χρονιά θα μπορέσει να δημιουργήσει μια νέα ΠΑΕ με την άνοδο της ομάδας στην Β' κατηγορία. Όλα λοιπόν τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Ερασιτέχνης και θα μιλήσει ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα