Επιστροφή χωρίς τους διεθνείς

Επιστροφή χωρίς τους διεθνείς

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφή χωρίς τους διεθνείς

bet365

Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Αρκετές απουσίες για τον Στραματσόνι. Έτοιμοι Τελάντερ και Πέτριτς.

Το 4-0 επί του Ηρακλή και η διακοπή για τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του «τριφυλλιού» να ξεκουραστούν την Δευτέρα και την Τρίτη και σήμερα, Τετάρτη, να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Φυσικά, απουσίαζαν οι διεθνείς Μπεργκ, Λουντ, Ευαγγέλου, Αμπέντ, Αγγελόπουλος και Λάμπρου ενώ άδεια είχαν οι Πράνιτς και Μαρινάκης. Ο Τελάντερ και ο Πέτριτς τέθηκαν ξανά στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι ο Μολέδο ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Λέτο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα