Αυτή τη νίκη την ήθελε πολύ

Φώτης Καρακούσης
Αυτή τη νίκη την ήθελε πολύ

bet365

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Παναιτωλικός επικρατώντας της ΑΕΚ πέτυχε μια νίκη που θα την ήθελε πάρα πολύ.

Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο τελειώνει, ο Παναιτωλικός επικρατεί με 2-0 και όλοι στα... καναρίνια αρχίζουν να κάνουν όνειρα ακόμα και για πλέι οφ. Και γιατί να μην τα έκαναν άλλωστε, από την στιγμή που και το καλό υλικό υπάρχει και κόσμος, αλλά φυσικά και διοίκηση που είναι πάντα εκεί να βοηθάει τους πάντες.

Και όμως εκεί που όλοι περίμεναν μια ανάλογη συνέχεια και την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη να παλεύει με ακόμα περισσότερες αξιώσεις για την Ευρώπη, ήρθε η... κατάρρευση και ο Παναιτωλικός για έναν ολόκληρο μήνα δεν κατάφερε να φύγει από κάποιον αγώνα με τη νίκη στις αποσκευές του. Για τους λόγους αυτού του 4 ματς χωρίς τρίποντο, μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό θέμα.

Η ανομβρία για τα... καναρίνια σταμάτησε αυτή την Κυριακή, όταν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους επί της ΑΕΚ. Μια νίκη που ήρθε στις καθυστερήσεις με γκολ του Μάρκο Πάουλο και που είναι εξαιρετικά σημαντική για την συνέχεια.

Όχι με το τρίποντο αυτό ο Παναιτωλικός δεν έγινε φαβορί για τα πλέι οφ, λογικά δεν θα προλάβει το τρένο της Ευρώπης, όμως σίγουρα αυτή η νίκη μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα του Αγρινίου και είναι δεδομένο πως την χρειαζόταν πολύ.

Να επέστρεφε στις νίκες

Παρακάτω θα αναφερθούμε στους λόγους που η νίκη επί της ΑΕΚ θα του κάνει περισσότερο καλό από τους τρεις βαθμούς και θα ξεκινήσουμε με τον αυτονόητο που είναι η επιστροφή στις επιτυχίες. Με τέσσερα παιχνίδια και έναν μήνα χωρίς τρίποντο στον Παναιτωλικό ήθελαν πως και πως να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να μην συνεχιστεί αυτό το αρνητικό σερί.

Να γλυκάνει τον κόσμο

Το ότι ο κόσμος του Παναιτωλικού βρίσκεται συνέχεια δίπλα στην ομάδα είναι γνωστό. Όπως γνωστό είναι πως μετά τον μήνα αυτόν υπήρχε η αναμενόμενη γκρίνια για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι φίλοι των... καναρινιών είναι στηρίζουν όπως αναφέραμε και πριν, αλλά είναι και απαιτητικοί. Μια νίκη επί της ΑΕΚ ήταν ότι καλύτερο για τους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη για να γλυκάνουν τους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους και να τους δείξουν πως δεν παράτησαν την χρονιά...

Να ανέβει ψυχολογικά

Όταν μιλάμε για ολόκληρο πρωτάθλημα σημασία έχουν όλα τα ματς, αλλά όπως και να το κάνουμε για κάθε ομάδα το να καταφέρει να κερδίσει έναν αντίπαλο από τους θεωρητικά μεγάλους, είναι ένα επιπλέον συν για την ψυχολογία. Στον Παναιτωλικό φέτος δεν είχαν καταφέρει να πάρουν το τρίποντο με κάποιον από τους Ολυμπιακό (τον υποδέχονται την 29η αγωνιστική), Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (θετικό και με το παραπάνω βέβαια το Χ μέσα στη Τούμπα) και σίγουρα μια νίκη επί ενός τόσο δυνατού αντιπάλου ανεβάζει ψυχολογικά τους πάντες στην ομάδα.

Να μείνουν... ζωντανοί για το «θαύμα»!

Τελευταίο αφήνουμε τον βαθμολογικό λόγο. Ναι με το τρίποντο αυτό στον Παναιτωλικό έχουν ακόμα βαθμολογικές ελπίδες για την πεντάδα ή και εξάδα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ, αλλά με δεδομένο και το πρόγραμμα, όλοι γνωρίζουν πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα κατέθεταν τα... όπλα. Κάθε άλλο. Θα το παλέψουν όσο πάει και θέλουν στα τρία ματς που απομένουν να έχουν την ίδια και καλύτερη εικόνα από αυτή με την ΑΕΚ, ενόψει και της νέας χρονιάς που οι απαιτήσεις του κόσμου, αλλά φυσικά και των ανθρώπων της ομάδας θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα