Δεν έχει νόημα για Μπενίτες…

Δεν έχει νόημα για Μπενίτες…

Δεν έχει νόημα για Μπενίτες…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το blog του στο Gazzetta.gr το πως έχει το θέμα του Χόρχε Μπενίτες.

Λογικό είναι να γίνεται μία συζήτηση για τον Μπενίτες, αφού είναι ακόμη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και σκοράρει συνεχώς στο Μεξικό.

Το παιδί από τον περασμένο Οκτώβριο έχει βάλει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 12 γκολ με την Κρουζ Αζούλ, μία σημαντική ομάδα και δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό του και τον δρόμο προς τα δίκτυα, όπως το είχε κάνει και πρόπερσι στην πατρίδα του την Παραγουάη, κάνοντας τον Ολυμπιακό να δώσει πάνω από 3 εκ. δολάρια για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έχει ουσιαστικό νόημα η συζήτηση για τον 23χρονο σέντερ φορ. Μην ξεχνάμε ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν τον έχει στις επιλογές του-αν τον είχε δεν θα έδινε οκέϊ για την παραχώρησή του ως δανεικού το περασμένο καλοκαίρι. Και μην ξεχνάμε ότι κι ο ίδιος ο Μπενίτες δεν έχει διάθεση να γυρίσει και να παίξει στον Ολυμπιακό. Ήρθε, έμεινε ένα χρόνο, γνώρισε τρεις διαφορετικούς προπονητές, δεν ένιωσε ποτέ βασικός.

Ακόμη και με το Μίτσελ, που τον είχε φέρει, ο Μπενίτες λίγες ευκαιρίες είχε πάρει, όπως ίσως θυμάστε. Με τον Βίτορ Περέϊρα έπαιξε στο τέλος βασικός, όταν πια όλα είχαν κριθεί. Κι όταν ήρθε η ώρα του τελικού, δεν μπήκε καν αλλαγή...Και το καλοκαίρι, με τον Μάρκο Σίλβα όλο τραυματίας ήταν στην προετοιμασία…Κι ο ίδιος ζήτησε επίμονα να φύγει, με το που ήρθε η προσφορά από την Κρουζ Αζούλ.

Εκεί στο Μεξικό έχει βρει την υγειά του, τον πήραν πίσω τώρα και στην εθνική Παραγουάης και δη σε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και γενικά αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ο Μπενίτες δεν ψάχνεται να γυρίσει στον Ολυμπιακό, αλλά να πάρει οριστικά μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Γι΄αυτό έγραψα ότι, δυστυχώς, δεν βλέπω να έχει τελικά νόημα η συζήτηση για τον καλό Παραγουάνο φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.