Σίγουρα δεν θα γίνουμε σοφότεροι... (poll)

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Σίγουρα δεν θα γίνουμε σοφότεροι... (poll)

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος δηλώνει σίγουρος ότι η συνάντηση των «3» με τον Σταύρο Κοντονή γίνεται καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους και δεν θα προσφέρει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η περιβόητη συνάντηση Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη με τον Σταύρο Κοντονή που εδώ και ημέρες περιμέναμε, τελικά θα γίνει αύριο. Η επιμονή του Υφυπουργού Αθλητισμού να βάλει στο ίδιο τραπέζι τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων, έπιασε τόπο έστω κι αν η συνάντηση θα είναι «τραυματισμένη» με την απουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Πάντα ήμουν υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, αλλά ποιος πιστεύει ότι αύριο θα γίνει διάλογος; Πάντα πίστευα ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις σε θέματα διαφορών, μπορούν να αναδειχθούν τα όσα ενώνουν τις δύο πλευρές. Αλλά ποιος από τους τρεις ιδιοκτήτες θα υποχωρήσει; Συνεχώς λέω ότι πρέπει να ακούμε την άποψη του άλλου, ακόμα κι αν διαφωνούμε μαζί του. Θα ακούσει, όμως, ο Μαρινάκης τον Μελισσανίδη ή το αντίθετο;

Δεν χρειάζεται λοιπόν να γνωρίζεις τους «3» προσωπικά ή να ξέρεις πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να καταλάβεις ότι γύρω από το τραπέζι αυτό θα παιχθεί ένα παιχνίδι εντυπώσεων, με μοναδικό κερδισμένο, τουλάχιστον από επικοινωνιακής άποψης , τον Σταύρο Κοντονή. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα μπορεί να καμαρώνει ότι τους μάζεψε και τους ζήτησε να αλλάξουν στάση και συμπεριφορά για το καλό του ποδοσφαίρου μας!

Αρα το καθήκον του θα το έχει κάνει με το παραπάνω, σε επίπεδο εντυπώσεων βέβαια και όχι ουσίας. Θα λέει μια ζωή ότι με δική του πρωτοβουλία συγκεντρώθηκαν Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββιδης και ότι αυτός ήταν ο πρώτος πολιτικός που τους είπε στα ίσια, να αναλάβουν τις ευθύνες.

Επικοινωνιακά είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τη συνάντηση και οι ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Θα εκφράσουν τη θέση τους, η οποία μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση θα αρχίσει να διαρρέεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με έμφαση στις ξεχωριστές ατάκες των ιδιοκτητών που θα απευθύνονται επικριτικά στον «αντίπαλο».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι Σαββίδης και Μελισσανίδης θα έχουν κοινό μέτωπο εναντίον του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην μένει με σταυρωμένα χέρια και να απαντά σε όποιες επιθέσεις δεχθεί!

Κι όταν με το καλό τελειώσει η συνάντηση και αποχωρήσουν προς ξεχωριστές κατευθύνσεις, θα είναι σα να μην έχει αλλάξει τίποτα! Από την επόμενη μέρα θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια, λες και δεν βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο τραπέζι. Διαφωνείτε;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος