Και η ΑΕΚ για Βέλλιο

Θοδωρής Βασίλης
Και η ΑΕΚ για Βέλλιο

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος βγάζει μάτια με τον Ηρακλή και στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτησή του.

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα κι ένας από τους παίκτες που αποδεδειγμένα μπορεί να κάνει την διαφορά είναι ο Απόστολος Βέλλιος.

Σύμφωνα με την Ωρα των Σπορ στην κορυφή της λίστας της Ένωσης βρίσκεται ο επιθετικός του Ηρακλή. Ο διεθνής στράικερ εντυπωσιάζει με την παρουσία του και ήδη το όνομά του έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να μετακομίσει στην Ευρώπη, αλλά κανείς δεν αποκλείει την πιθανότητα των «κιτρινόμαυρων» αν η πρόταση είναι άκρως δελεαστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα